User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 8 of 8

Thread: 2.4 efi ?

  1. #1
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Northern NJ, USA
    Posts
    23
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    2.4 efi ?

    2.4 ran up only to 4000 rpm on plane then cleared and ran fine after that

  2. #2
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    Wentzville.MO 40 "miles west of St Louis"
    Posts
    2,694
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soooooo.... is there a question????

  3. #3
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Northern NJ, USA
    Posts
    23
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by roadkill636 View Post
    Soooooo.... is there a question????
    So, why do you think there was a hold at 4000rpm and then suddenly kicking in?

  4. #4
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Northern NJ, USA
    Posts
    23
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Because it's a twin engine and the other motor ran past 4000 and the other motor stayed at 4000

  5. #5
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Indiana
    Posts
    818
    Thanks (Given)
    17
    Thanks (Received)
    23
    Likes (Given)
    111
    Likes (Received)
    118
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    What ECU's are on them? Try switching g ECU's on motors and see if the problem moves with them.

  6. #6
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Northern NJ, USA
    Posts
    23
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stock ecu s thank for your help

  7. #7
    Join Date
    Jun 2012
    Location
    Indiana
    Posts
    818
    Thanks (Given)
    17
    Thanks (Received)
    23
    Likes (Given)
    111
    Likes (Received)
    118
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    If they are the original ecus they are probably analog with an external tpi. Like i mentioned try switching them.

  8. #8
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Northern NJ, USA
    Posts
    23
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ok thank you

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Aeromarine Research