User Tag List

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 16 to 16 of 16
  1. #16
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    greenville, nc
    Posts
    27
    Thanks (Given)
    1
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by Motv18 View Post
    Interesting. Never thought of that. Are the pigtail wire colors the same in case I ever see one.

    pigtail is on the main harness. here's a pic

    Click on the 2nd pic from the Mercury online catalog. The first number is superceded by the second. Note the word TAN beside the first pn.

    Most all of the new pn on ebay will have the black connector and would not work with my motor.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	pressure sensor.PNG 
Views:	2 
Size:	211.5 KB 
ID:	438011   Click image for larger version. 

Name:	srensor pns.PNG 
Views:	4 
Size:	3.5 KB 
ID:	438062  
    Last edited by Stevebbc; 05-06-2019 at 04:20 PM.

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Similar Threads

  1. 2000 150 Optimax pressure alarm, bypass sensor?
    By Stevebbc in forum Technical Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2019, 10:44 AM
  2. Mercury Tech: 2000 150 Optimax pressure alarm
    By Stevebbc in forum Technical Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 03-15-2019, 07:24 PM
  3. Mercury Xr6 water pressure and alarm help
    By dblount in forum Technical Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 04-10-2017, 02:06 PM
  4. No water pressure alarm
    By unknown1 in forum Four Stroke and Direct Injected Two Stroke Engines
    Replies: 5
    Last Post: 10-25-2016, 06:57 PM
  5. 93 2.5l xri 200 loses water pressure when up on plane
    By seef158 in forum Technical Discussion
    Replies: 20
    Last Post: 05-05-2014, 07:30 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •