User Tag List

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 46 to 54 of 54
  1. #46
    Join Date
    Sep 2013
    Location
    ontario, canada
    Posts
    8
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hi tony,

    I have issues with my 1995 Mercury XRI 2.5L 175Hp and it's the ECU/bad fuel pump drivers.
    I've emailed you guys from the email address on your website. I'm very interested. I would like to know what kind of difference would it do on a stock motor like an Xri 2.5L?

  2. #47
    Join Date
    Apr 2014
    Location
    Clinton
    Posts
    1
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    <style type="text/css"><!--td {border: 1px solid #ccc;}br {mso-data-placement:same-cell;}--></style>
    amazing look, want to take a ride.
    http://www.newzealandtourdeals.com/




    Last edited by virginiasavage; 04-18-2014 at 05:06 AM.

  3. #48
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    74
    Thanks (Given)
    2
    Thanks (Received)
    1
    Likes (Given)
    4
    Likes (Received)
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I also just reived my Brucato ACU today, looking forward to get it on my Merc 260HP. Delivery from Tony and Linda was wery fast and informative.

  4. #49
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    KOB
    Posts
    11
    Thanks (Given)
    3
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    3
    Likes (Received)
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Ecm codes needed

    Hi
    i have mercury 225 efi 3.0 model2008
    when i make diagnostic to my ecm and it gives me these codes
    TPI Range Lo
    TRIM CKT LO
    FUEL LVL CKT HI
    OIL LVL CKT HI
    do you know whats that me ? and do you have reference for mercury outboard codes ?
    Last edited by salahskyline; 11-20-2018 at 02:45 PM.

  5. #50
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    WV
    Posts
    120
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    I have 1991 Xri also interested in improvement to srock motor.

    Quote Originally Posted by sebastien68 View Post
    Hi tony,

    I have issues with my 1995 Mercury XRI 2.5L 175Hp and it's the ECU/bad fuel pump drivers.
    I've emailed you guys from the email address on your website. I'm very interested. I would like to know what kind of difference would it do on a stock motor like an Xri 2.5L?
    Me too,,,

  6. #51
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    St. Paul
    Posts
    14
    Thanks (Given)
    2
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    2
    Likes (Received)
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by bacaruda View Post
    Me too,,,
    Me 3.

  7. #52
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    31
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    just a plug for the ecu, bought mine in 2006, still runs like a champ on my Champ

  8. #53
    Join Date
    Aug 2016
    Location
    St. Paul
    Posts
    14
    Thanks (Given)
    2
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    2
    Likes (Received)
    2
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Quote Originally Posted by sebastien68 View Post
    Hi tony,

    I have issues with my 1995 Mercury XRI 2.5L 175Hp and it's the ECU/bad fuel pump drivers.
    I've emailed you guys from the email address on your website. I'm very interested. I would like to know what kind of difference would it do on a stock motor like an Xri 2.5L?
    I presume this thread has been revived because of the recent price increase announcement. While we're at it, does anyone know the answer to Sebastien68's question? I have the same motor. My mechanic told me that it's running really rich at idle, and that the only real fix is the ECU / ACU.

    Thanks,
    Grant

  9. #54
    Join Date
    Dec 2010
    Location
    Denmark
    Posts
    74
    Thanks (Given)
    2
    Thanks (Received)
    1
    Likes (Given)
    4
    Likes (Received)
    1
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    I found that the sensor that meassure the air intake temperature is a bit off compared to the original data. Even a brand new one which replaces the original one which is no longer alailable. I meassured the ohms at 21,5C to be matching the original data at 17,5C. This means that the ECU/ACU thinks that its colder and therefore ads more fuel, which makes it rich. I got a Brucato ACU, so I can adjust on 5 potmeters, main, accel senci, comp vol, part-thr, idle. So I lowered the main fuel and fine tuned the idle, which works for me.
    /Thomas

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Eddie Marine - Horizontal