User Tag List

Thanks Thanks:  0
Likes Likes:  0
Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    Long Island
    Posts
    29
    Thanks (Given)
    0
    Thanks (Received)
    0
    Likes (Given)
    0
    Likes (Received)
    0
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Question 1984 2.4 firing left bank only

    Didn't use last year. First time out this year, and this is what I found. Last when started cold, would stall as if running out of full / loss of power, but ran great all day long once warmed up.

    I switched the stator wires to see if it made a difference, but it did not start when this was done.

    If there is a thread detailing how to troubleshoot ie checking amperages of stator, checking functioning of powerpacks, .. I would appreciate getting the link.

    I'm sure this has been discussed a million times already, so I don't mind doing the work now, and asking for help if needed.

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2002
    Location
    FT WORTH, TEXAS
    Posts
    7,527
    Thanks (Given)
    1
    Thanks (Received)
    58
    Likes (Given)
    27
    Likes (Received)
    189
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    switched stator wires on the switch boxs? if so that the problem one of the switch boxs is out its customary to change them both .The Key its only firing 3, each box fires only 3 front box with yellow tape fires 246 rear box fires 123 also Left bank ? looking from front or rear??? its looking from the front right is port bank and starboard bank left side of motor
    Last edited by TEXAS20225; 07-10-2011 at 03:48 PM.

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Simon Motorsports